Rafting na Drini
Kompletna oprema i organizovan transport naših gostiju
Rafting ture za veće grupe
Spust niz Drinu u kajacima
Kupanje u kristalno čistoj Drini
Uvek dobar provod na vodi...
I druženje posle raftinga
Rafting Drina

Rafting na Drini

Prevoz

Rafting na Drini - splavarenje, pravi je ugođaj za vaš duh i telo. Na našim čamcima uživaće kako mladi, tako i mala deca i starije osobe.

Rafting tura traje oko 2,5 sata, gde čamcima prelazimo oko13km, najzanimljivijim delom reke na ovom potezu. Tura počinje u mestu Rogačica, a završava se u mestu Okletac, gde se nalazi i baza raftinga. 

Za one koji planiraju duži boravak, tura može biti i duža, od jezera Perućac do Rafting centra Okletac, koja može trajati i  5 do 6 sati.

Po završetku ture goste očekuje boravak i odmor na terasi Rafting centra, na obali reke, gde polaznici raftinga imaju ručak ( pogledajte detaljnije PROGRAM RAFTING TURE) i odakle kombijima kreću nazad u popodnevnim satima, 

Rafting na Drini mogu biti organizovane svakog dana tokom nedelje, ukoliko se formira grupa od minimum šest osoba.

Veće organizovane grupe ( klubovi, kolektivi, sindikati kao i privatne grupe koje se organizuju za dolazak na rafting), ostvaruju popust, a takođe i program može biti prilagođen njihovim željama i potrebama

Agencija Ski Art & Raft za sve svoje goste, može organizovati i prevoz do starta raftinga. U pitanju su klimatizovani kombiji ili mini busevi za veće grupe, koji polaznike raftinga dovoze do starta spusta, a do  završetka spusta vozila čekaju na cilju, odnosno u Rafting centru. Gosti uvek svoju garderobu i stvari koje ne žele da nose na čamce mogu ostaviti u kombijima, jer će one biti na bezbednom do njihovog dolaska. 

   
   

Drinske regate

Drinska regata, Studentska regata, Ljubovijska regata poznate su manifestacije na kojima učestvuju ljubitelji Drine i splavarenja iz čitave Evrope. Organizuju se svake godine u mesecu julu, a poslednjih godina broje i do 100.000 posetilaca. Pored revijalne regate, program je upotpunjem brojnim koncertima i kultunim i sportskim dešavanjima.

Ski Art & Raft godinama je učesnik ovih regata, gde svojim gostima obezbeđuje kompletnu opremu, bez brige o njihovom prevozu, transportu čamaca, smeštaju i dobrom provodu u popodnevnim satima nakon regate. 

Ukoliko želite da se priključite ovim sjajnim događajima na vodi i uživate punim plućima, prepustite organizaciju nama.

   

Kajak 

Smeštaj na obali Drine

Ski Art & Raft u svojoj ponudi ima i ekspedicijske kajake, koji su idealni za spust niz Drinu. Ovi čamci su predvidjeni za dve osobe, bezbedni su i stabilni, a s obzirom da su dosta manji od rafting čamaca, veoma lako se upravlja njima. Laki su, pa ih bez problema možete izneti na obalu, ukoliko tokom spusta poželite da napravite predah na obali reke.  Idealni su ukoliko želite da tokom spusta imate svoj mir, sami tempirate brzinu spusta, kupate se i odmarate kada vi to poželite. 

Kajacima možete prolaziti kroz brzake, takmičiti se sa društvom iz drugih kajaka, a oni koji su sportski orijentisani spust niz reku mogu iskoristit kao dobar trening, jer je veslanje idealno za jačanje leđa, ramena i ruku. Brojni sportisti koji su bili gosti našeg Rafting centra upravo su kajake koristili u ove svrhe i trenirali veslajući uzvodno. 

Više fotografija u našoj galeriji.

Uz predhodnu najavu, možemo organizovati smeštaj u drvenim vikendicama - brvnarama, na samoj obali reke Drine, uređenim u etno - seoskom stilu. Sve brvnare su opremljene za višednevni boravak u njima : spavaće sobe, kupatilo, kuhinja, terasa. Svaka brvnara poseduje i svoje dvoriše. 

Kućice su klimatizovane, imaju TV. 

U ponudi su vikendice koje u svojim dvorištima poseduju nešto od  dodatnih sadržja: bazen, teren za košarku. Sve imaju pogled na Drinu, koja je samo četrdesetak metara od vikendica. Do vikendica, od sela Okletac, vodi uređen makadamski put, koji koriste samo posetioci Rafting centra, odnosno put koji nije prometan, tako da gosti imaju potpuni mir.

 

 

 

 

Rafting

Partneri